@Jess et Leila visiten el Pla i Llevant

12/05/2021. ABR. Comunicació: web@doplailllevant.com

Less i Leila visitaren els cellers Miquel Oliver, Pere Seda, Miquel Gelabert i Can Majoral


Amb el canvi dels costums de comunicació, les xarxes socials ocupen un lloc preferent. De manera personal i immediata es poden difondre qualsevol tipus de notícia. Els receptors segueixen de qui els agradi rebre notícies. Per explorar les noves maneres de fer difusió per les xarxes es va entrar en contacte amb @leila_winelover, una apotecària belga gran aficionada al vi i que mantenia un instagram amb molta d’audiència i molt interessant en el que entrevistava a gent del vi: enòlegs i propietaris de cellers que ens permetien tenir una visió molt acurada del món del vi, especialment el francès. Es va concertar una cita amb Pilar Oliver, que parla un francès fluid i elegant per fer una entrevista. Però, coses de les xarxes, quan s’havia visionat  unes mil vegades l’entrevista el compte de Leila va desaparèixer del  la xarxa sense donar-li cap explicació. Ara s’ha refet afegint-se al instagram de Less una cuinera originària de l’illa Maurici, la meitat de Mallorca d’extensió, però que és un país independent. Ara, elaboren conjuntament les seves propostes.

Leia i Less coneixien ja Eivissa, Formentera i Menorca, però no Mallorca. Amb l’entrevista feta a na Pilar Oliver se’ls hi va despertar la curiositat de viatjar a l’illa i durant una setmana han recorregut incansables, paisatges, cuines i cellers per fer-se una imatge de l’illa. S’han fet una idea de la gastronomia al tastar caragols, pa amb oli, coques diverses, porcella, panades, cocarrois, rubiols i ensaïmada. I, per suposat, han visitat cellers i vinyes  de la zona del llevant de l’illa. Han estat especialment interessades en les varietats autòctones. Han pogut tastar vins de callet, gorgollassa, premsal i giró ros com a monovarietals o acompanyades de les varietats  franceses. En conjunt han pogut gaudir de la singularitats dels aromes i sabors que ofereix el terroir de l’illa.


En el mes de juny podrem seguir d’una nova entrevista, en francès, entre Leila i Pilar Oliver, una bona manera d’internacionalitzar els vins de Mallorca.