Manacor Encantat

05/05/2022. ABR. Comunicació: promocio@doplaillevant.com

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es cartell-ajuntament-manacor-1009x1024.jpg

Manacor Encantat és una activitat festiva que ha organitzat l’ajuntament de Manacor pel mes de maig.  Una de les activitats centrals és el conjunt de maridatges que es farà entre cinc restaurants  i cinc cellers ubicats a Manacor. L’activitat s’estendrà entre el caps de setmana del 6, 7 i 8 de maig i el 3, 4 i 5 de juny.

Los restaurantes que participan son: Can March, Sa Factoria, Sa Massa, Terragust y S’Hort de Sa Vall y las bodegas de la DO Pla i Llevant: Pere Seda, Vinos Miquel Gelabert y Vinos Toni Gelabert y de la IGP Mallorca: Ses Talaioles y Mandia Vell. Los platos que ofrecerán los restaurantes se basan en los que aparecen en las fábulas mallorquinas. En los carteles que acompañan a este escrito se puede ver los menús que ofrecerán los restaurantes durante estas cinco semanas.

Cada fin de semana los restaurantes ofrecerán sus menús maridados con una de las bodegas que participan. Empieza la bodega de Miquel Gelabert los días 6, 7 y 8 de mayo. Y de manera sucesiva ofrecerán sus vinos las bodegas: Ses Talaioles (13.14 y 15 de emaig); Pere Seda (20,21 y 22 de mayo); Toni Gelabert (27, 28 y 29 de mayo) y Mandia Vell (3, 4 y 5 de junio)..